Met de Redactietaxi de deur uit

Zaanstreek

Durft u de deur niet meer uit vanwege het weer of omdat het zo glad is? Het Noordhollands Dagblad/Dagblad Zaanstreek wil u helpen. Wij bieden Zaankanters van 65 jaar en ouder volgende week elke werkdag een ritje met de auto aan. Iedere dag wel een ander, natuurlijk. Bel of mail of een stuur een brief, vertel waar u heen wilt, waarom en wanneer. U komt natuurlijk ook weer met onze Redactietaxi thuis.

Er zijn vermoedelijk grote groepen 65-plussers die niet meer buiten komen vanwege de gladheid. U wilt niet altijd die lieve buurvrouw vragen om iets voor u te halen of weer een beroep doen op uw kinderen. Wij kunnen ons voorstellen dat u er toch een keer uit wilt, of moet. Daarbij willen wij u behulpzaam zijn. Wij brengen en halen u van deur tot deur. U komt wel met uw verhaal in de krant, want we maken van de rit een verslag, te lezen in de krant van de volgende dag. Ook plaatsen we er een foto bij.

Meedoen? Meld u aan voor een ritje met een van onze verslaggevers in een auto van garagebedrijf Floor de Gier aan de Weer in Zaandam. Als er veel belangstelling is dan maken we een keuze uit de aanmeldingen. Daarbij houden we rekening met de aard van de rit, de noodzaak, de motivatie, de afstand en de spreiding over het gebied. Als de keuze op u is gevallen, dan nemen wij contact met u op. Over de keuze is geen discussie mogelijk.

Bent u 65-plus, slecht ter been, woont u in Zaanstad, Oostzaan of Wormerland en durft u het huis niet meer uit? Meld u dan aan. Dat kan vandaag of maandag 11 januari per telefoon (075-6813567) en per mail (redactie.zaan@nhd.nl).

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.