Marken gelijk tegen CSW

Redacteur Waterland
marken

Marken keek zaterdag lange tijd tegen een 3-1 voorsprong aan, maar hekkensluiter CSW wist de stand uiteindelijk toch nog gelijk te trekken: 3-3.

Na een uitstekende competitiestart van Marken met zeven punten uit drie wedstrijden, zit de ploeg van Loots even in een mindere periode. Twee weken geleden werd er door een doelpunt in de laatste minuut verloren van VVZ ’49 op het eigen veld en zaterdagmiddag kon de thuisploeg een 3-1 voorsprong niet vasthouden.

Na dik een kwartier spelen kwamen de Markers al op een 1-0 voorsprong. Een afgeslagen corner werd aan de linkerkant hard ingebracht door Marken-spits Michel Lion. De mee opgekomen verdediger Roy Springer stond voor een moeilijke opgave om de bal binnen te tikken, maar wist met een mooie hakbal de openingstreffer te maken.

Na ruim een half uur werd de score verdubbeld. Aanvaller Michiel Appel probeerde het van twintig meter. Zijn inzet werd nog gekeerd, maar Kevin Giele was er als de kippen bij voor de rebound: 2-0.

Vlak voor rust floot de leidsman tegen Marken, waardoor CSW op een mooie positie mocht aanleggen voor een vrije trap. Spits Sven van Vuuren toonde zijn wapen en schoot de bal met links hard achter de kansloze Mike Oudshoorn.

In de tweede helft zochten beide teams de aanval. Toch was het wederom Marken, die de score uitbreidde. Een afgeslagen bal werd door Springer ingebracht, waarbij de keeper op het verkeerde been werd gezet. Lion ontving, draaide goed open en schoot de niet te missen kans tegen de touwen: 3-1.

Met een 3-1 voorsprong leek de wedstrijd gespeeld, maar CSW kwam plotseling terug via een ouderwetse ’punter’ van Kunkeler en niet veel later werd kopte Mike Cornelissen de gelijkmaker binnen.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.