Kleine Sluis klopt Westfriezen

Kleine Sluis klopt Westfriezen

Redacteur Schagen
Schagen

Wieringermeer en Kleine Sluis beconcureerden elkaar dit weekeinde waar het ging om de meest verrassende bekerwinst.

Tot zondag stond die prestatie op naam van zaterdagderdeklasser Wieringermeer dat ZAP op eigen veld een koude douche gaf, 1-3.

Een dag later was Kleine Sluis toch weer baas boven baas op het traininsgveld van Westfriezen waar de voetbalclub last bleek te hebben van een handbaltoernooi. De Polderse bezoekers waren dankzij twee treffers van Geert Weel niet van de wijs te brengen.

SRC, met een volgens coach Andre Rijnders jongste eerste elftal ooit, begon het bekertoernooi met een 4-2 zege op Strandvogels. En Nieuwe Niedorp bleek op het kunstgras van Schagen beter uit de voeten te kunnen dan de thuisclub, 2-3. DWOW was op de kermis in Julianadorp speelbal van JVC dat met 5-0 won.

Con Zelo en Vios hielden elkaar met 2-2 in evenwicht, Winkel (4-0 tegen Asonia) en Dirkshorn (liefst 10-2 tegen ASV '55) deden hun plicht tegen lager ingeschaalde tegenstanders. Hollandia T kon niet verrassen bij Always Forward dat met 7-3 huis hield.

Kaagvogels bleef met 2-1 op de been tegen SRC za en de vrouwen van Winkel kregen tegen de reserves van Reigersboys (2-2) enigszins een idee hoe het er straks in de eerste klasse aan toe zal gaan.

De zaterdagvoetballers van Kleine Sluis maakten er met Zeemacht een waar spektakelstuk van (6-6).

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.