Winterse charme in Frankrijk

Chalets, appartementen en hotels die staan voor kwaliteit, comfort en sfeer: daar kiest reisorganisatie Het Frankrijk Huis voor. ‘Charme in de sneeuw’ is het winterthema van het nieuwe online magazine dat op www.frankrijkhuis.nl staat.

Met het grootste aanbod van chaletappartementen in meer dan 28 skibestemmingen biedt Het Frankrijk Huis een ruime keuze in wat de Nederlander het liefste wil: verblijf in een appartement, maar dan wel een met sfeer en comfort. Voor de echt verwende wintersporters biedt Het Frankrijk Huis vip-chalets. Authentieke bergcharme is hier gekoppeld aan design en comfort. Optioneel kan dit worden aangevuld met de service van personal hosts, zoals een privékok, -nanny, -chauffeur en -masseur. De Skideluxe Hotels zijn te vinden in zowel grote skioorden als charmante skidorpen.

Uit onderzoek onder eigen klanten kwam een duidelijke wens naar voren: niet in de rij hoeven te staan om de skipas op te halen. Daarom start Het Frankrijk Huis dit seizoen een proef om de vooraf bestelde skipas met de reisbescheiden mee te sturen. Dit geldt voor alle grote skigebieden en voor alle soorten skipassen die vooraf te boeken zijn.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.