Romantische rit door sneeuw

Hotel Post in Lermoos biedt volop sneeuwplezier. Tijdens een wintervakantie in de Tiroler Zugspitze Arena kun je op allerlei manieren genieten van de sneeuw. Je kunt skiën, rodelen, schaatsen en wandelen. Maar je kunt er ook terecht voor een romantische rit met de slee.

Zo’n prachtige tocht, ingepakt in warme dekens, kun je boeken bij Hotel Post in Lermoos. In dit hotel geniet je buiten van de sneeuw en binnen van luxe wellness, lekker eten en een heerlijke nachtrust.

Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert zijn gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair.

Het enorme wintersportgebied van de Tiroler Zugspitze Arena bevat 52 skiliften en biedt circa 147 kilometers piste, geschikt voor beginners, maar ook voor ervaren tot zeer ervaren skiërs. Met de TOP Snow Card vergroot men het skigebied tot 86 skiliften met 213 kilometers piste.

Voor de sneeuwfreaks zijn er ook snowboardfunparks, halfpipes en carvingpistes. Nieuw in de regio zijn de besneeuwde langlaufloipes voor Noors skigenot. De skischool en skiverhuur zijn pal naast de deur.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.