Trouwbeurs in ’t Groene Hart

© HSPublicity

In Flora Boskoop aan de Parklaan 4 wordt op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur de Trouwbeurs ’t Groene Hart gehouden. Hier kunnen aanstaande bruidsparen voor alles wat met hun huwelijk te maken heeft, terecht.

Arie Pieter van Dijk van ap-art.net is samen met Blomatelier Floral Design, Flora Boskoop en Straver Mobility, organisator van de beurs. „Het aanbod van diensten en producten op de beurs is zó groot en divers, dat je er bij wijze van spreken in één keer alles voor je trouwdag kunt regelen. Van bruidsboeket tot bruidstaart, van dansles tot drukwerk, van feestlocatie tot fotoreportage, van trouwringen tot trouwvervoer, enzovoorts. Daardoor is deze regionale beurs de aangewezen plek waar aanstaande bruidsparen bijna veertig leveranciers uit het Groene Hart treffen die de beste producten en diensten voor hun mooiste dag presenteren.”

Een spectaculaire bruidsmodeshow mag natuurlijk niet ontbreken. Deze wordt om 12.00, 13.30 en 15.00 uur gehouden door Speksnijder bruidsmode uit Bergambacht.

Kaarten zijn tot en met 30 september voor 5 euro verkrijgbaar bij Blomatelier Floral Design (Molenwerf 22, Gouda), Flora Boskoop (Parklaan 4, Boskoop), Gebackerij Van den Berg (Passage 31, Waddinxveen en Lange Groenendaal 32, Gouda) en Speksnijder bruidsmode (Hoofdstraat 105, Bergambacht). Op 1 oktober zijn de kaarten uitsluitend aan de kassa van Flora Boskoop voor 7,50 euro verkrijgbaar.

Zie www.trouwbeurs-groenehart.nl voor meer informatie.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.