Snel kokend water

Het nieuwste model van de uitvinders van de kokend-water-kraan Quooker is de Fusion. Eén kraan op het aanrecht volstaat: een mengkraan waaruit zowel warm, koud als kokend water komt. Met deze nieuwe kraan is Quooker erin geslaagd dezelfde eigenschappen als die van losse kranen te bieden, maar nu geïntegreerd in de compleetste mengkraan: energiezuinig, veilig, waterbesparend, tijdbesparend en nu ook ruimtebesparend.

De Fusion is het resultaat van de samenwerking met designer Jiri Evenhuis. De kraan bevat een aantal technologische innovaties. Zo is voor maximale veiligheid de bedieningsknop voor het kokende water voorzien van een dubbel-druk-draaimechanisme. Bovendien licht er een rode ring op bij het aanraken van deze knop. En dankzij een geoctrooieerde vinding wisselt de Fusion direct van koud naar kokend water en andersom.

De Quooker Fusion is verkrijgbaar in twee modellen. De Nordic Round, met een ronde kraanuitloop, en de Nordic Square, met een rechte kraanuitloop. Beide varianten zijn verkrijgbaar met een chroom of steel ‘finish’.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.