Seniorenschool Enkhuizen breidt aanbod flink uit in nieuwe seizoen

Amber Swier
Enkhuizen

De Seniorenschool Enkhuizen presenteert donderdag in De Nieuwe Doelen het aanbod voor het nieuwe cursusseizoen. De informatiemiddag is van 13.30 tot 15.30 uur.

Wie zich direct inschrijft maakt kans op een gratis cursus en om 13.30 uur is er een verloting met vrijkaarten van de Belmobiel, Cinema Enkhuizen en dinerbonnen van De Bonte Veer. Om 14 en 14.30 uur geeft Audry Fecherolle een gratis demonstratie yoga.

De Seniorenschool biedt een gevarieerd cursusprogramma voor zestigplussers die nog graag iets willen leren. Zo worden onder andere meerdere talencursussen aangeboden, zoals Engelse conversatie, Frans, Spaans en Italiaans. Aan de creatievelingen is ook gedacht, met bijvoorbeeld de cursus Tekenen en Schilderen. Het aanbod is flink toegenomen dit jaar, met nieuwe cursussen als Bouwtechniek, Handletteren, Kennismaken met een instrument, Kennismaken met Rusland, Improvisatietheater, Natuurfotografie, Schaken, Vaderlandse geschiedenis, Nieuwe natuur en Veilig in het verkeer. En natuurlijk de cursus LEEF! waarin deelnemers geholpen worden om een andere richting aan hun leven te geven.

Voo wie zich donderdag nog niet kan of wil inschrijven, zijn er ook nog extra inschrijfdata: op maandag 11 september in de Nieuwe Doelen en in wijkcentrum de Bonte Veer, op dinsdag 12 september in Buurthuis IJsselzand in de Anjerstraat en op woensdag 13 september in het gezondheidscentrum aan de Molenweg. Op deze dagen is inschrijven mogelijk tussen 10.30 en 11.30 uur. Meer informatie: tel. 0228-350500.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen