Compleet plaatje

© HSPublicity

Een totaalplaatje voor de wellnessruimte in huis, dat biedt de vernieuwende badkamerserie myDay van Keramag. De lijn bestaat uit wastafels, fonteinen, een wandcloset en bidet, wastafelmeubels, een kolomkast, lichtspiegelelementen en baden.

Het onderscheidende design is vooral zichtbaar in de vormgeving van de wastafels. Deze vallen op door de grote radiussen, de naar voren overstekende smalle rand en de royale kraanbank. De royale design-afvoerplug met luxe chromen rand is een echte blikvanger. De enkele wastafel is er in de breedtematen 60, 65, 80 en 100 cm en er is ook een 130 cm brede dubbele wastafel leverbaar.

Voor de toiletruimte zijn in design afgestemde 40 cm brede fonteinen beschikbaar; zowel in een linker- als rechtervariant. Als alternatief is er de inbouwwastafel (60 cm) zonder kraanbank beschikbaar, in combinatie met een onderkast.

De serie myDay biedt verder een closet en bidet, die door de lichtheid in vormgeving perfect matchen met de wastafels. Het bidet is ook voorzien van de voor het design kenmerkende elegante afvoerplug met chromen rand, zoals die ook voor de wastafels is toegepast.

De nieuwe badkamerserie myDay wordt gecompleteerd door de baden. Die zijn eveneens voorzien van de kenmerkende grote afvoerplug met luxe chromen rand. Bepalend voor het design van de baden is de asymmetrische vormgeving met een brede rand aan de wandzijde. Kijk voor meer informatie op www.keramag.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.