Advertorial - Bij Vrijwaard komt de klant altijd van rechts!

1 / 2
nhd Administrator

Stichting Vrijwaard is een vooruitstrevende partner op het gebied van ouderenzorg, thuiszorg, wonen en welzijn in Den Helder.

Vrijwaard levert uitstekende zorg en dienstverlening met bezieling en door professionele en bekwame medewerkers. De wensen en keuze van de klant staan bij ons centraal. Met ruim 400 medewerkers en 240 vrijwilligers staan en gaan wij voor kwaliteit van topniveau!

Vrijwaard biedt een uitgebreid dienstenpakket op onze locaties maar ook in de thuissituatie. Zo kunt u gebruik maken van onze thuiszorg, maaltijdservice, personenalarmering  maar ook profiteren van vele voordelen door lidmaatschap aan de Vrienden van Vrijwaard.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.vrijwaard.nl  of neem contact met ons op via 0223-68 08 24. Wij helpen u graag verder!

Stichting Vrijwaard – Thuis in de Samenleving  Timorlaan 139   *    1782 DR   *   Den Helder   *  0223-68 08 24   * info@vrijwaard.nl

Vrijwaard bestaat, naast de services die wij in de thuissituaties bieden, uit de locaties woonzorgcentrum Ten Anker, verzorgingshuis Prinses Margriet, wooncomplex Parkzicht, woon-zorgcomplex Goede Ree, woon- en zorgcentrum De Golfstroom en het Wijksteunpunt Centrum.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.