Dubieuze en schitterende treffer bij wedstrijd Purmersteijn

purmerend

Twee spraakmakende doelpunten, gisteren bij Purmersteijn-FC Chabab: 1-1. Bij de 0-1 was de vraag: was dit hands? Bij de 1-1 vroeg men zich af: hoe deed-ie dát?

Vooral de openingstreffer van het Amsterdamse Chabab was uiterst curieus. Spits Chevello de Rijp knikte de bal uit een hoekschop richting de verre hoek, waarna de bal na meerdere aanrakingen over de lijn viel. Grote vraag was of er ook een hand van een speler bij betrokken was. Zowel Ryan Brown van Purmersteijn als Chabab-speler Rachid Moamedi ging met de hand richting de bal, terwijl er links en rechts ook nog flink werd geduwd.

De gelijkmaker was er ook één waarover na afloop in de kantine nog werd nagesproken. De manier waarop aanvallende middenvelder Daniël Schermer zichzelf tien minuten voor tijd vrijspeelde was weergaloos. Met één voetbeweging draaide hij weg van de tegenstander én lag de bal klaar om te worden binnengeschoten. En zo loopt Purmersteijn weer één puntje in op Westlandia, dat onderuitging tegen koploper ADO’20.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen