Alkmaarder (27) ernstig gewond bij val van balkon woning Siriusstraat in Hoorn

© DNP.NU / Bas Witvliet

© DNP.NU / Bas Witvliet

© Foto: DNP.NU

© Fabian Zee

© Fabian Zee

1 / 5
Internetredactie
Hoorn

Een 27-jarige man uit Alkmaar ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij op de Siriusstraat in Hoorn van twee hoog naar beneden is gevallen. De politie onderzoekt de toedracht van de val.

De balkons op de flats in de straat zijn deels beveiligd met spijlen en deels met glas. Bij het balkon waar de Alkmaarder vanaf viel ontbreekt het glas. Politiewoordvoerster Kelly Dekker bevestigt dat de man daar doorheen is gevallen. Hoe dat precies kon gebeuren is de politie nog niet duidelijk.

Het slachtoffer was te gast bij een verjaardagsfeest in de flat. Op het balkon zou een ruzieachtige sfeer zijn ontstaan, met duwen en trekken, is het verhaal dat in de buurt de ronde doet.

Na de val rukten hulpdiensten massaal uit. Onder meer een traumaheli kwam naar Hoorn. De straat werd enige tijd afgezet.

,,We zijn druk bezig te onderzoeken wat er precies is gebeurd. We zijn er in ieder geval zeker van dat hij niet vrijwillig is gesprongen, het is geen suïcidepoging’’, zegt de politiewoordvoerster. De recherche was gistermiddag nog druk bezig met het horen van de andere gasten op het feestje.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen