Patrick Dekker blijft bij SRC

Patrick Dekker blijft bij SRC

Redacteur Schagen
Schagen

Waar Johnny Doodeman terugkeert naar Con Zelo en Thomas Dekker dat doet bij VZV houdt Patrick Dekker vol bij SRC.

Hij was niet als enige onder de indruk van de wijze waarop de nieuwe trainer André Rijnders zich introduceerde. Deze Dekker had eerder nog zijn twijfels of hij na een mislukt seizoen, dat hij persoonlijk door een zware blessure ook nog eens grotendeels langs de lijn moest volgen, terug zou keren naar dorpsclub Con Zelo. Hij besloot uiteindelijk aan te sluiten bij de revanchegevoelens in Schagen, waar ze ook op de terugkeer van spits Roel de Vries kunnen rekenen.

De Wieringermeerder zou aanvankelijk alleen voor SRC kiezen als die club in de derde klasse wist te blijven. Er waren meer gegadigden voor de routinier die afgelopen seizoen uitkwam voor de West Friese zaterdag eerstklasser Zwaluwen ’30. Ook hij liet zich leiden door de uiteenzetting van Rijnders die liet blijken meteen al een goed beeld van de kwaliteit van zijn selectie te hebben.

Waar Chris Berends voorbestemd is de nieuwe keeper te worden. De opvolger van Richard Hoogeboom komt over van Kleine Sluis. Daar was hij vorig seizoen stand-in van keeper Kentin.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.