Purmersteijn heeft eerste driepunter binnen

Redacteur Waterland
purmerend

Na vier competitiewedstrijden wachten, is hij er dan eindelijk: de eerste overwinning van Purmersteijn. AFC’34 werd vandaag met 4-1 afgeschminkt.

Ryan Brown opende al in de derde minuut de score, na een simpele combinatie met Daniël Schermer. Zijn inzet in de lange hoek was doelman De Vries te machtig.

De Purmerendse goalie Vincken kon in de tweede helft zijn kwaliteiten tonen op een vrije trap van Lars Boekel. Via de vingertoppen van de doelman en lat verdween de bal over het doel.

Purmersteijn kreeg meer ruimte van AFC’34, dat moedeloos op zoek ging naar de gelijkmaker. Brown brak een kwartier voor tijd door op rechts en legde de bal breed op Ruben Adney, die de bal maar hoefde binnen te lopen (2-0).

Daarmee was de wedstrijd gespeeld, hoewel AFC’34 nog driemaal scoorde. Tim Emmerik en Lars Boekel werkten de bal echter in hun eigen doel. Het doelpunt van AFC’er Fortes Roriquez (3-1) was daarentegen een fraaie, maar niemand in het Alkmaarse kamp die daar om durfde te juichen na zo’n vertoning.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.