Zit- wandelstok erg handig rustpuntje

Ron Amesz

Speciaal voor mensen die nog niet toe zijn aan een rollator, maar onderweg soms wel even moeten rusten, is er deze zit- wandelstok met zadelstuk. Het zadel is eenvoudig tegen de stang aan te klappen waardoor het als een gewone wandelstok loopt. Door het zadel omhoog te klikken ontstaat er een zitvlak waar op uitgerust kan worden.

De wandelstok is voorzien van een opzetstuk waarmee hij in het gras gezet kan worden. Ook kan de stok uit elkaar door de drie delen los te trekken. Binnen in de stang zit een touwtje zodat de stok, net als tentstokken, eenvoudig is op te vouwen. Opgevouwen kan de stok in de bijgeleverde tas. Voor €79,90 is de zit- wandelstok verkrijgbaar. Dat geldt dan voor de duurste uitvoering, want de stokken zijn al verkrijgbaar vanaf €29,95, maar dan zonder bijgeleverde extra's.

Lezers van het Noordhollands Dagblad genieten een korting van tien procent als ze dit artikel printen en meebrengen naar de thuiszorgwinkel. Ook leden van Omring Thuiszorgwinkel ontvangen deze korting. De thuiszorgwinkel in Schagen zit aan de Rensgars 1, tel. 0900- 5206706. Openingstijden zijn: maandag van half twee tot vijf uur en dinsdag tot en met vrijdag van tien tot vijf uur.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.