Volop entertainment voor in huis

Bose introduceert het VideoWave II-systeem, een nieuwe generatie van het entertainmentsysteem dat HDtv, home cinema-geluid en een muzieksysteem combineert. Met de komst van deze nieuwe generatie is de VideoWave-lijn uitgebreid met 55- en 46-inchschermen.

Het nieuwe 1080p led-backlit beeldscherm heeft een aluminium rand. De enkele kabelverbinding die naar de mediaconsole leidt, biedt de mogelijkheid om zes apparaten aan te sluiten. Het bedienen van alle aangesloten apparatuur is eenvoudig met de stijlvolle clickpad-afstandsbediening. Met maar een paar knoppen, een aanrakingsgevoelige clickpad en een interface op het scherm waarmee alles bestuurd kan worden, maakt de clickpad-afstandsbediening het gebruik van meerdere afstandsbedieningen voor diverse apparaten overbodig. Dankzij de radiofrequentietechnologie hoeft niet op apparaten gericht te worden om ze te bedienen. Alle aangesloten apparatuur kan hierdoor uit het zicht geplaatst worden.

Het Bose VideoWave II-systeem kan met VESA-muurbeugels (los verkrijgbaar) aan de muur bevestigd worden. Er is ook een afneembare tafelstandaard.

De adviesprijs van het Bose VideoWave II-systeem is 5.499 euro voor het 46-inchmodel en 6.499 euro voor het 55-inchmodel. Kijk voor meer informatie op www.bose.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.