Kerstgeur in huis

Ter gelegenheid van de feestdagen introduceert Lampe Berger met Conte Slave een Limited Edition. Dit model is naar keuze verkrijgbaar in helder of rood gelakt glas en heeft een delicaat gezandstraald patroon, een techniek die nog niet eerder door Lampe Berger werd toegepast. Dit Limited Edition model wordt geleverd in een mooie giftset en vormt zo een mooi kerstgeschenk.

Verkoopprijs: 42,50 euro.

Bijpassende geur die in de giftset wordt geleverd is Gourmandises de Provence. Deze geur is gebaseerd op de geur van een traditioneel winterdessert. De basis van deze geur bestaat uit patchouili, zoethout, vanillepeulen en witte musk. Vermengd met kaneel, kruidnagel, amandel en ceder en nog een vleugje anijs, appel, turks fruit en gedroogd fruit brengt deze een warme wintergeur veel sfeer in huis. Verkoopprijs: 14,95 euro (500 ml).

De luchtzuiveraars van Lampe Berger staan garant voor bovengenoemde eigenschappen. Lampe Berger zuivert de lucht van onaangename geuren zoals rook, kook en dierenluchtjes en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum. Er is keuze uit veel geuren, van neutraal, romantisch en zacht tot juist wat kruidiger en warmer.

Meer informatie op www.lampeberger.nl. (Foto: Lampe Berger)

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.