Zege LSVV bij ZAP 'betere jatwerk'

Zege LSVV bij ZAP 'betere jatwerk'

Redacteur Schagen
Breezand

In de hoek waar de klappen vallen incasseerde ZAP een mokerslag. ,,Hier ben ik écht goed ziek van'', zei Pim Kaagman na de 2-3 nederlaag tegen LSVV. De coach van de thuisclub stond niet alleen in zijn mening dat het 'zwaar onterecht was'.

,,Dit was het betere jatwerk'', had Peter Wijker zelfs vanuit de Langedijker defensie kunnen zien.

Op een middag dat rechtvaardigheid ver te zoeken was kreeg ZAP weer eens uitgelegd hoe de ongeschreven wetten van voetbal werken. De thuisclub was driekwart dominant geweest en kon achteraf verhalen over de beste kansen. Maar net als eerder bij zo'n zelfde gelegenheid tegen SVW, dat toen afgetekend won, had nu LSVV het geluk als bondgenoot.

Zoals ploegen die boven meedraaien dat per saldo toch al vaker treffen. Omdat de andere uitslagen nauwelijks verrassingen lieten zien veranderde er voor de Polderse ploeg niet zo veel. Of toch weer wel, want met de driepunter liepen de mannen van Kaagman nu ook een gevoel van bevrijding mis.

,,Dit was zo'n wedstrijd dat wat er tegen kon zitten ook daadwerkelijk tegen zat'', oordeelde de coach die met zijn club pas in de winterstop over de toekomst gaat praten. ,,Wij krijgen de kansen, maar zij scoren.''

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.