Huiskamer vol cabaret of muziek

Stefano Keizers is te zien tijdens het Huiskamerfestival.© pr foto

Voor de vierde keer stellen inwoners van Broek in Waterland hun huiskamer ter beschikking voor het Broeker Huiskamerfestival.

Op 19 en 20 mei staat het dorp in het teken van theater. Op vrijdagavond verandert Broek in een soort huiskamer, met optredens onder meer zangeres Jennie Lena en cabaretduo Niet Schieten!. Later is er een dj.

Op zaterdagavond worden festivalbezoekers langs verschillende huiskamerroutes geleid. Ze kunnen breed aanbod verwachten: van cabaret tot live muziek. Onder meer het duo Niels van der Laar en Jeroen Woe komt met een bijzondere cabaretvoorstelling naar Broek. Ook is er lokaal talent. Zo treedt de jonge singer-songwriter Gabbi Lieve uit Monnickendam op.

Speelman en Speelman, die al eerder te zien waren bij het Huiskamerfestival, spelen er hun jubileumvoorstelling ’Het moet eruit’. En Stefano Keizers, pseudoniem voor Gover Meit, komt naar Broek voor een bijzondere show. Hij werd bij het grote publiek bekend door het televisieprogramma De Slimste Mens. Daarnaast is cabaretier, columniste en voetbalmoeder Ellen Dikker weer terug op het festival.

Kaarten kosten 25 euro voor volwassenen en 20 euro voor de jeugd. Bezoekers krijgen meerdere optredens te zien en kunnen uit een route kiezen. Meer informatie is de te vinden op de site van de organisatie: www.neeltjepater.nl.

Als onderdeel van het festival is er door het dorp heen een foto-expositie, hier is werk van lokale fotografen te zien.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.