Vader worden is toekomstmuziek voor Simon Keizer

Leander Mascini
Volendam

Wat Simon Keizer betreft krijgen hij en zijn vrouw Annemarie voorlopig nog geen kinderen. "Als ik naar de toekomst kijk, zie ik wel een vaderrol voor mezelf weggelegd", zegt de zanger vrijdag in De Telegraaf-bijlage Vrouw. "Maar nu voel ik het totaal niet."

Voor zijn vrouw geldt volgens de 30-jarige Keizer hetzelfde. "Dus als we het nu moeten zeggen is het ’nee’. Ik ben wel de blije oom", voegt de zanger eraan toe. Zijn zus heeft een zoon en een dochter en zijn vrouw heeft ook nog een nichtje en neefje. "Geen suikeroom in de zin dat ik ze verwen met cadeaus, maar ik geef ze wel veel aandacht."

Keizers muzikale wederhelft, Nick Schilder, heeft wel al nakomelingen rondlopen: een zoon en een dochter. "Dat zijn echt twee andere werelden", vindt de 30-jarige Schilder. "Onze zoon Julian is nog geen 2, maar al helemaal geobsedeerd door Cars, terwijl zijn zus Nikki vooral prinses wil zijn en kickt op Mega Mindy. Als ik Nikki iets heb beloofd houdt ze me eraan, terwijl Julian het zo weer is vergeten. Je moet echt uitkijken met wat je een vrouw belooft."

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.