Vrouwen Winkel jagen tegenstander van veld

Redactie Schagen
Winkel

Winkel heeft zich overtuigend geplaatst voor de volgende ronde in het regionale bekertoernooi, al was de manier waarop wel een beetje vreemd.

Het één klasse lager spelende FC Medemblik gooide in de rust bij een 6-0 tussenstand de handdoek. Het potentieel meegereisde speelsters dat nog verder kon was onvoldoende hoorde assistent-coach Marijne Euser. ,,Wij hadden wel twaalf keer kunnen scoren in de eerste helft. Blijkbaar waren ze daar alsnog bang voor.’’ In overleg met de scheidsrechter werd de wedstrijd gestaakt en kwam er een 9-0 ’eindstand’ op het formulier

Simone Koopman was de gevierde vrouw met drie doelpunten. Milou Danenberg, Maryze Borst en Brechtje de Bruin namen de rest van de productie op zich. Waardoor Winkel, na eerdere overwinningen op De Blokkers en Schagen, zich kan opmaken voor de volgende ronde. ,,En dat is toch leuk’’, was Euser tevreden. ,,Wij hebben tegen FC Medemblik prima gevoetbald en de overwinning voelt goed.’’ Het is in ieder geval wel te hopen dat De Blokkers bij de competitiestart ongeacht de tussenstand wel volhoudt.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.