Haal fair trade in huis

Van schalen van acaciahout tot kussens van gerecyclede wollen dekens en stoere houten krukjes: de woonaccessoires en cadeaus van traza world design (www.trazaworlddesign.nl) leggen een mooi accent in ieder interieur.

Geïnspireerd door hun reizen naar verre landen kiezen Petra Lange en Marcel Bunnik, eigenaren van traza binnenhuisarchitectuur, graag voor fair trade producten voor hun interieurprojecten. Naast kleine meubelen bestaat het assortiment onder meer uit lampen, keuken- en badaccessoires, hangmatten, tassen en kandelaars.

De meeste producten van traza world design zijn met de hand gemaakt van gerecyclede materialen. Ook fijn: de producten zijn eerlijk en duurzaam gemaakt. Zo zijn de houten schalen afkomstig uit Pampangai op de Filipijnen, waar langs elke weg acaciabomen staan. Voor elke gerooide boom wordt een nieuwe geplant. De schalen worden door de bewoners gemaakt in een kleinschalig familiebedrijf. Met de opbrengst van de schalen kunnen ze voor een deel in hun onderhoud voorzien. (Foto: tranza world design)

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.