Volvo V70 nu ook als complete, sportieve R-Edition

Volvo’s V70 staan om hun comfort en veiligheid bekend, maar met de V70 R-Edition komt ook de op sportiviteit ingestelde bestuurder nu helemaal aan z’n trekken. Volvo heeft aan zowel de ‘benzine-’ als de ‘dieselrijder’ gedacht, want de Volvo V70 R-Edition biedt keus uit de 132 kW T4-benzinemotor en de D4-dieselmotor die 120 kW levert.

Welke variant de koper ook kiest, hij is sowieso verzekerd van R-Design-elementen als lichtmetalen 18-inchwielen, het R-design-lederpakket en een verlaagd sportonderstel met automatische niveauregeling.

Tot de standaarduitrusting behoren verder onder meer bi-xenonkoplampen met adaptieve bochtverlichting, verwarmbare voorstoelen, een multimediasysteem met 7-inch kleurenscherm, een high-end audiosysteem met acht luidsprekers, USB-aansluiting en Bluetooth handsfreesysteem. Ook Park Assist aan de achterzijde en een navigatiesysteem zijn standaard.

Voor het exterieur biedt Volvo keuze uit de kleuren Passion Red en Ice White, en de metallic lakkleuren Black Saphire, Savile Grey en Electric Silver. Het met leder beklede interieur is uit te voeren in Offblack en een combinatie van Offblack met Creme.

De Volvo V70 R-Edition T4 is er voor 42.995 euro. De V70 R-Edition D4 staat voor 44.995 euro in de prijslijst.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.