Santana op Curaçao North Sea Jazz

© HSPublicity

Gitaarlegende Carlos Santana speelt met zijn band op de derde editie van Curaçao North Sea Jazz, die plaatsvindt op 31 augustus en 1 september. Ook Ruben Blades heeft laten weten dit jaar nogmaals te komen. Vorig jaar stond de populaire Panamese zanger al op het Sir Duke stage.

Verder komt ook de Dizzy Gillespie All-Star Big Band spelen.

Dit jaar is er niet één maar zijn er twee gratis concerten voorafgaand aan het festival. Op zondag 26 augustus en maandag 27 augustus vinden de concerten plaats op het Brionplein.

Curaçao North Sea Jazz heeft in twee edities laten zien een evenement van wereldklasse te zijn. Internationale topartiesten zijn naar de Cariben gekomen om dit festival mee te maken. Welke artiesten we nog meer kunnen verwachten, wordt de komende maanden duidelijk.

Vanaf 1 februari kunnen internationale bezoekers al losse festivalkaarten en accommodaties online reserveren en betalen. Voor bezoekers uit Nederland en Suriname zijn er reisarrangementen inclusief vliegreis, verblijf, transfers en festivaltickets. Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.curacaonorthseajazz.com of rechtstreeks naar travel partner Does Travel & Cadushi Tours, www.caribbean.nl.

Voor meer informatie over vakantiebestemming Curaçao: www.bezoekcuracao.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.