Kiek je buxuscreatie

© HSPublicity

De buxusweken bij GroenRijk zijn in volle gang. Iedereen die op www.groenrijk.nl een foto uploadt van zijn of haar meest fantastische, gedurfde, originele, verrassende, gekke of unieke buxuscreatie, valt in de prijzen.

De buxus is een zeer populaire plant, die zich uitstekend leent voor het snoeien in vormen. Er zijn zo’n negentig soorten bekend. Van oudsher zijn ze te vinden in de tuinen van kastelen en herenhuizen. Karakteristiek voor een buxus is de diepgroene kleur en de dichte takkenstructuur.

Een jury selecteert op 11 juni uit alle foto’s tien winnaars. De hoofdprijs is een luxe campingvakantie in Frankrijk ter waarde van 450 euro, beschikbaar gesteld door E-camp. De tweede tot en met vijfde prijs is een buxuspakket ter waarde van 135 euro, met onder meer diverse snoei- en tuinscharen van WOLF-Garten en een alles-in-éénverzorgingspakket van ECOstyle met mest en kalk. De overige vijf winnaars ontvangen elk een GroenRijk Tuinbon van 50 euro.

Iedereen die een foto uploadt, ontvangt twee kortingsbonnen. De ene geeft recht op een korting van 10 euro op een speciale buxusschaar van WOLF-Garten. De ander op een korting van 3,50 euro bij aankoop van een ECOstyle Buxus-pakket.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.