Oranjefeest uitgebreid gevierd

Kameelrodeo in Andijk

Andijk

Optochten, aubades, vrijmarkt, complete sportvelden met vertier en wedstrijden, overal in West-Friesland is het Oranjefeest uitgebreid gevierd.

De zon straalde, maar een frisse bries voorkwam op de meeste plekken oververhitting. Van springkussen tot zeskamp en van fietspuzzeltocht tot eieren gooien, geen dorp of stad of er was wel een activiteitenprogramma.

In Andijk was een rodeo-kameel, waarmee jongeren hun krachten konden meten. Het Oranjecomité had verder verschillende opblaasbare attracties geregeld, waaronder een reusachtig soort stormbaan. Die publiekstrekkers zijn zó gewild dat het Andijker comité de spullen voor volgend jaar een paar maanden geleden al heeft besteld...

Heeft u vandaag een mooie foto van feestvierders gemaakt? De redactie van Enkhuizer Courant en Dagblad voor West-Friesland plaatst maandag enkele van de mooiste beelden die lezers hebben vastgelegd.Stuur uw foto(’s) van Koninginnedag 2011 uiterlijk zondag 14 uur in via redactie.wef@nhd.nl, met vermelding van naam, woonplaats en wie of wat op de foto staat. Belangrijk: verklein de fotobestanden niet.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen