Diergaarde Blijdorp wint prijs

© HSPublicity

Diergaarde Blijdorp heeft de Zoover Award voor beste dierentuin van Nederland gewonnen. Blijdorp is het eerste dierenpark dat de Zoover Award ontvangt.

De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties en dagattracties op de site Zoover.nl. Behalve de Zoover Awards voor de beste verblijfsaccommodaties en het beste attractiepark heeft Zoover dit jaar de award voor beste dierentuin van Nederland in het leven geroepen. Beide Awards zijn publieksprijzen en worden toegekend aan de hand van de beoordelingen op de vergelijkingssite Zoover.

Marc Damen, directeur van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, is trots op de uitslag: „Het is een beoordeling door bezoekers op een onafhankelijke site en dat is dus het mooiste compliment dat mensen ons kunnen geven. We zijn blij en trots dat bezoekers de Diergaarde zo positief ervaren. Daar werken wij ook hard aan.” Diergaarde Blijdorp wordt door de bezoekers van Zoover beoordeelt met een 8.9, het hoogste gemiddelde cijfer van alle dierenparken op Zoover.

In Diergaarde Blijdorp zijn de dieren ondergebracht in nagebouwde, natuurlijke landschappen. Die gebieden zijn geografisch gerangschikt naar werelddelen. In het uitbreidingsgebied (11 hectare) ligt het Oceanium. Met ongeveer anderhalf miljoen bezoekers per jaar behoort Diergaarde Blijdorp tot de topattracties van Nederland.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.