Boslucht opsnuiven met de 'Naar Buiten-app'

Ron Amesz

Het is een prachtige dag voor een wandeling, een ommetje of zomaar wat rondstruinen. Maar waar moet je zijn en hoe kom je er? De nieuwe Naar Buiten-app van Staatsbosbeheer biedt uitkomst. Deze iPhone-applicatie wijst de weg naar meer dan honderd natuurgebieden in heel Nederland. De app is gratis te downloaden via de iTunes App Store.

Met de Naar Buiten-app zijn de natuurgebieden van Staatsbosbeheer nog makkelijker te vinden. Na het kiezen van de gewenste reistijd en het startpunt krijgen gebruikers een overzicht van natuurgebieden in de buurt. Van elk gebied is een korte beschrijving beschikbaar en pictogrammen laten zien wat wandelaars er kunnen doen.

De ingebouwde navigatie en routekaart van Google Maps wijzen wandelaars de weg naar de ingang van het gebied. Daar helpen een infopaneel, een bezoekerscentrum of een gemarkeerde wandelroute ze verder. Bezoekers kunnen foto's van hun favoriete gebieden uploaden en zo anderen laten zien wat deze gebieden zo aantrekkelijk maakt om heen te gaan.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.