Abonneevoordeel

nhd Administrator

Wilt u een dagje uit in het najaar met het hele gezin? Bespaar veel geld en profiteer van 25% korting op de toegangsprijs van maar liefst  6 parken en musea. Kies uit onderstaande populaire trekpleisters en maak er een gezellige dag van.

Combi Madame Tussauds en Amsterdam Dungeon

Geniet met dit combiticket van een heerlijk dagje Amsterdam. Nergens anders ontmoet je zoveel beroemdheden bij elkaar dan bij Madame Tussauds. Van filmsterren tot sporthelden, van de Gouden Eeuw tot de moderne tijd, nationale en internationale artiesten. Op slecht 300 meter afstand van Madame Tussauds vind u The Amsterdam Dungeon, de spannendste attractie van Amsterdam. Hier beleef je 500 jaar duistere geschiedenis in 11 shows met 7 acteurs in 1 huiveringwekkende belevenis. Voor de echt moedige bezoekers is er zelfs een achtbaan.

Bestellen

 

Attractiepark Slagharen

Miracle of Lights. Met voordeel naar een sprookje van licht en muziek: het herfstuitje van dit jaar! Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert van 8 oktober t/m 5 november 2011 de schitterende Miracle of Lights Parade! Zodra de schemering valt, worden alle attracties en The Main Street met miljoenen lampjes verlicht. Verlichte voertuigen met characters, steltlopers van hoog niveau, gekostumeerde danseressen en muziek zorgen voor een mysterieuze afsluiting van de dag. Voorafgaand aan dit schouwspel kunt u genieten van meer dan 40 attracties voor jong en oud, shows en live-acts. Tijdens Miracle of Lights is het park tot 19.30 uur geopend!

Bestellen

Plopsa Indoor Coevorden

In dit fantastische overdekte themapark lopen de bekende Plopsa-figuren de hele dag rond. Plopsa Indoor Coevorden is zo’n twee voetbalvelden groot. De 20 thema-attracties in een schitterend decor met Studio 100-figuren beloven uren dolle binnenpret voor kleine kapoenen. Wie even een frisse neus wil halen, kan zich uitleven in de buitenzone. Weer of geen weer, Plopsa Indoor Coevorden is de gedroomde bestemming voor een onvergetelijke gezinsuitstap. Geschikt voor kinderen van 2 t/m 8 jaar. Dagelijkse show!

Bestellen

 

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Durf jij neus aan neus te staan met de ijsberen en hun jongen? Of sta je liever oog in oog met de Humboldt pinguïns in hun spetterende verblijf? Bespied de unieke, witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang oetans door of hang zelf de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Tot en met 30 oktober is de familieshow "Bamboo Bill krijgt kriebels" nog te zien op het park.

Bestellen

 

Movie Park Germany

Movie Park Germany viert dit jaar haar 15-jarige jubileum. Het is daarom een spectaculair feestjaar in het grootste film- en entertainmentpark van Europa. Met als bijzonder cadeau de nieuwe indoor-achtbaan Van Helsing’s Factory. In oktober is Movie Park Germany in de ban van het Halloween Horror Feest. Geen gruwelijke griezelfilm gaat zo door merg en been als het Halloween Horror Feest in Movie Park Germany! Speciaal voor de kleine bezoekertjes is er ook dit jaar in een griezelvrije zone een vrolijk kinder Halloweenfeest met allerlei leuke activiteiten.

Bestellen

 

Bobbejaanland

Je kunt je vanaf nu ieder weekend en tijdens de herfstvakantie voordelig uitleven in Bobbejaanland. Bovendien is het  van 22 oktober tot 6 november Halloween bij ’t Plezantste Land. Heksen, weerwolven, zombies en vampieren nemen opnieuw hun  intrek in het cowboydorp, dat  is omgetoverd tot een spookstad met prachtige decoraties en een typische griezelige, maar gezellige Halloween-sfeer. Nieuw is de unieke  theatershow VAMPires van wereldkampioene stage illusions Sittah Koene,  naast de diverse andere animaties.. VAMPires is een theatershow vol spannende illusies die op een unieke wijze ondersteund worden door 4D-elementen. Bobbejaanland geeft hierdoor als eerste pretpark ter wereld een  nieuwe dimensie aan parkshow entertainment.  Bovendien is het op zaterdag 29 oktober ook nog eens Halloween Nocturne tot 22.00 uur. Let op zondag 30 oktober is het park gesloten.

Bestellen

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.