Man ramt lantaarnpaal na vechtpartij in Purmerend

© Foto: ANP

1 / 3
Purmerend

Een 26-jarige man is zaterdag even na middernacht gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een lantaarnpaal was gereden op de Van Osweg in Purmerend. De man was even daarvoor betrokken bij een vechtpartij op de Schoffelstraat, eveneens in Purmerend.

De politie kreeg rond 0.15 uur de melding dat er werd gevochten op de Schoffelstraat. Onderweg naar de melding stuitten agenten op een eenzijdige aanrijding.

Uit onderzoek is gebleken dat beide incidenten met elkaar te maken hebben. Na de vechtpartij is het slachtoffer weggereden in een auto. De man is vermoedelijk onwel geworden en onderweg tegen een lantaarnpaal gereden. De auto is tegen de vangrail tot stilstand gekomen.

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt of de man het letsel heeft opgelopen bij de eenzijdige aanrijding of bij de vechtpartij.

Op de locatie van de vechtpartij heeft de politie twee mannen van 26 en 28 jaar aangehouden. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar wat zich precies heeft afgespeeld. De rol van de betrokken personen zal worden onderzocht.

Foto’s: Mizzle Media

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.