Knus vuurtje

© HSPublicity

Even de haard aanzetten: ook in de zomer is het soms heerlijk om ’s avonds, als het wat afkoelt, te genieten van een warm vuurtje. De sfeer en geur van het brandende hout doen denken aan een zomers kampvuurtje op het strand.

De vrijstaande Eco-houthaarden van Barbas zijn niet alleen mooi om te zien, ze bieden ook een hoog rendement, veiligheid en bedieningsgemak. Nieuw in het populaire Eco-programma zijn de Eco 90 en Eco 100.

De Eco 90 is een mooie, vrijstaande houthaard. De nadruk ligt op het verticale ontwerp en de verticale verbrandingsruimte die een maximaal zicht op het vuur geeft. Met zijn stoere uiterlijk is de Eco 90 echt een haard van deze tijd. Het toestel kan zowel op laag als hoog vermogen gebruikt worden.

De nieuwe Eco 100 heeft een spekstenen bekleding, voor een langdurige en gelijkmatige warmteafgifte. Het hoge rendement en de comfortabele stralingswarmte maken deze houtkachel bijzonder gewild. ‘Natuurlijk’ is het woord dat het gevoel van behaaglijkheid het beste omschrijft. Dat geldt ook voor de uitstraling van speksteen: de satijnachtige, grijze kleur past in élk interieur.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.