Met korting naar het Noord-Hollands Wintercircus

1 / 3
oplage nhd nhd

Bestellen is niet meer mogelijk

Noordhollands WintercircusVan zaterdag 24 december t/m zondag 1 januari 2012 kunt u weer genieten van het Noordhollands Wintercircus. Ook in de elfde editie weet het wintercircus zich te onderscheiden. Dit jaar in het thema 'Fantasy'. Noordhollands Dagblad heeft een aantrekkelijke aanbieding voor abonnees!Internationale acts en volop fantasy

Het spetterende wintercircus wordt een combinatie van sfeer en spektakel. Soms poëtisch, soms exotisch, maar bovenal spectaculair. De Zwiterse actrice Jeannine Federer zorgt voor de rode draad in het programma: fantasy.

Internationale actsEr zijn maar liefst 12 verschillende internationale acts aanwezig. Bijvoorbeeld een dame uit Tsjechië die rondzweeft aan haar haren. Een man die balanceert met een stang van zes meter op zijn hoofd met daar bovenop een dame die acrobatische trucjes uithaalt. En ze zijn weer terug op het podium: de Italiaanse clowns Di Lello. Het Noord-Hollands Wintercircus presenteert ook dit jaar weer een bijzondere dierenact. Een unieke act met honden en katten is speciaal uit Noorwegen naar het wintercircus gehaald. Een flitsend diabolonummer en een verrassende illusieshow maken het geheel compleet!

Speciale actie voor abonneesBestellen van toegangskaarten via het Noordhollands Dagblad is niet meer mogelijk.

U kunt uw toegangskaart (voor de reguliere prijs) nog wel aan de kassa van Circus Sijm kopen.

Kijk voor meer informatie, data en tijdstippen op www.noordhollandswintercircus.nl

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.