Schilderachtig behang

© HSPublicity

The Broccato Papers is de nieuwste collectie van behangspecialist Farrow & Ball. Het behang is vervaardigd volgens de unieke Farrow & Ball-methode, waarbij de milieuvriendelijke verf op het FSC-goedgekeurde behangpapier gedrukt wordt.

The Broccato Papers is een behangcollectie bestaande uit zes ontwerpen, geïnspireerd door de Italiaanse schilderijen uit de renaissance, zoals die te zien zijn in the National Gallery in Londen. Elk ontwerp is verkrijgbaar in tien kleuren en de collectie omvat enkele nieuwe kleuren, zoals de zachtpaarse tint Brassica en de loodgrijze nuance Plummett, die eerder dit jaar zijn geïntroduceerd in het Farrow & Ball-palet.

Het behang wordt op bestelling gemaakt in de fabriek in het Engelse graafschap Dorset, dat al zestig jaar de thuishaven van Farrow & Ball is. Het behang wordt vervaardigd met behulp van een traditionele blokdruktechniek, waarbij de Farrow & Ball ‘Minimal VOC’ (Volatile Organic Compounds) milieuvriendelijke, watergedragen verf op FSC-goedgekeurd papier wordt aangebracht.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.