Kaap Helder en Willemsoord begraven strijdbijl

Redacteur Den Helder
DEN HELDER

Willemsoord BV en Kaap helder BV (ondernemers Tom van den Berg en Kees Jan Tuin) hebben de (juridische) strijdbijl begraven.

In opdracht van de Raad van Commissarissen is de nieuwe directeur van Willemsoord gestart met een analyse van de lopende juridische processen voor en tegen Willemsoord BV. Het werd al snel duidelijk dat de juridische processen tussen Wilelmsoord en Kaap Helder nog lang zouden kunnen doorgaan met de daaraan gekoppelde hoge kosten, waarbij over de uitslag geen zinnig woord kon wordengezegd. Deze onzekerheid en de enorme kosten hebben geleid tot het advies aanbeide kampen om te bezien of open overleg tot een oplossing kon leiden.

Willemsoord BV en Kaap Helder hebben na verschillende overlegrondes besloten de tussen hen lopende processen te beëindigen. Hiermee kan ook de voor 29 november op de rol staande zitting vervallen. Beide partijen hebben aangegeven geen claims meer bij elkaar te zullen leggen. Aan de juristen van beide partijen is de opdracht gegeven de zaken af te bouwen.

Naast alle andere panden komt hiermee ook restaurant DOK 51 weer volledig in handen van Willemsoord, die zo spoedig mogelijk weer activiteiten wil laten ontwikkelen in dit restaurant. Een serieuze huurder wordt nog gezocht.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.