Met korting naar de musical Amandla! Mandela

oplage nhd nhd
Amsterdam

De musical over Nelson Mandela, in een geheel vernieuwde versie met muziek van Paul de Munnik. Nelson Mandela kijkt vanuit zijn cel op Robbeneiland, waar hij 27 jaar gevangen heeft gezeten, terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje toen hij geïnspireerd raakte door de levenswijsheden van de Xhosa-chiefs  tot aan zijn regeerperiode als eerste zwarte president van Zuid-Afrika.

Nelson Mandela spreekt met zijn enorme charisma en uitzonderlijke levensverhaal tot bijna ieders verbeelding. Naast de Nobelprijs voor de Vrede, kreeg Nelson Mandela meer dan 200 (!) eretitels en onderscheidingen uitgereikt. Zoals hij zelf bescheiden zei:: “Ik geloof niet dat er in de geschiedenis veel over mij te vertellen valt”.

De musical Amandla! Mandela, met feestelijke Zuid-Afrikaanse muziek van het Khayelitsha United Mambazo Choir, dans en zang, viert het leven, het werk en de nalatenschap van een man die een inspiratiebron was voor miljoenen mensen. De musical Amandla! Mandela draait van 20 februari t/m 24 april in het DeLaMar in Amsterdam.

Als abonnee van deze krant ontvangt u € 10,- korting per persoon op uw entreekaart. U bestelt uw kaarten al vanaf € 19,50!*

Meer info en bestellen:Klik op Bestellen en u komt in een speciale actieshop van DeLaMar (delamar.nl/vandekrant) waar u ook meer info over de musical vindt.

Klik op de gewenste datum om te bestellen.

Kaarten kunt u dagelijks vanaf 16.00 uur aan de kassa in het theater kopen.

Telefonisch bestellen kan via 0900 - 3352627 (€ 1,- per gesprek) o.v.v. promotiecode: van de krant

Actievoorwaarden:De korting is alleen geldig voor lezers van deze krant.* Prijzen zijn excl. de boekingskosten van € 2,- per persoon eventuele portokosten van € 3,95. Niet geldig i.c.m. andere acties en niet inwisselbaar voor geld.

*De korting is niet geldig op de premièrevoorstelling van 28 februari.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.