Skiparadijs in Noord-Italië

© HSPublicity

De Dolomieten in Noord-Italië staan sinds kort op de lijst van Werelderfgoed van Unesco. De Alpe di Siusi is een van ‘s werelds mooiste skigebieden.

Vanuit vijfsterrenhotel Seiser Alm Urthaler stap je zo dit skiparadijs binnen, met 84 liften en 175 kilometer aan pistes. Het uitzicht is fenomenaal en vaak helder – met maar liefst driehonderd zonnige dagen per jaar. Freestylers komen ook aan hun trekken in de Dolomieten: het ruim opgezette King Laurin Snow Park biedt diverse jumps, rails en quarters.

Het Seiser Alm Urthaler heeft nu een aantrekkelijk Ski Pure-arrangement voor skiliefhebbers die houden van een mooie omgeving. Het hotel biedt het arrangement met vier overnachtingen, halfpension en skipas aan voor 709 euro per persoon.

Het Seiser Alm Urthaler is met oog voor de natuur gebouwd, zonder chemische stoffen (onder meer een lijmvrije houtconstructie). De muren zijn met de hand gemaakt, van hout en glas. De vloeren zijn van hout of steen. Hierdoor is het hotel allergeenvrij en daarmee uniek in Europa. Voor het gebruikte hout worden nieuwe bomen aangeplant in Zuid-Tirol. Kijk voor meer informatie op www.seiseralm.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.