Modern toilet

© HSPublicity

Dankzij de nieuwe combinatie van de Geberit Monolith met de Geberit AquaClean is een bestaande bad- of toiletruimte met een conventioneel opbouwreservoir in enkele stappen te renoveren tot een fraaie wellnessruimte.

Geberit Monolith is een modern ontworpen stortbak voor de wc, die compact is en eenvoudig kan worden geïnstalleerd, zonder hak- of breekwerk in muren of vloeren. Het reservoir is geschikt voor iedere situatie en praktisch elke afvoer, of deze nu in de vloer of in de wand verwerkt is. Doordat de slanke stortbak bij de Geberit Monolith achter een glasplaat wordt verborgen, biedt de Monolith een modern en strak uiterlijk.

De AquaClean-serie van Geberit zet ook een maatstaf voor een nieuwe vorm van lichaamsverzorging. De wc’s met geïntegreerde douchefunctie maken toiletpapier overbodig vanwege een hygiënische reiniging met water.

Meer informatie over Geberit Monolith is te vinden op www.geberit.nl/monolith. Informatie over het reinigen met water en de Geberit AquaClean is te vinden op de site www.i-love-water.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.