Foto’s van Waterlandse kampioenen van harte welkom

Purmerend

De sportredactie heeft de laatste weken al diverse foto’s van kampioensteams mogen ontvangen. We kunnen er nog veel meer gebruiken voor de rubriek ’Kampioenengalerij’.

Dagblad Waterland zal traditiegetrouw weer foto’s van de kampioenen uit de regio publiceren. In de ’Kampioenengalerij’ zal bovenaan de regionale sportpagina in de krant een team prijken, met een begeleidende tekst over het behaalde succes. De foto komt ook op de website van de krant.

Wie in het seizoen 2016/2017 kampioen is geworden, in welke sport en op welk niveau dan ook, kan met dat team in de krant worden afgebeeld. Foto’s van kampioenen kunnen per e-mail worden verzonden naar sport.waterland@nhd.nl. Het gestuurde beeld moet wel een resolutie van minstens 1 mb hebben om voor plaatsing in de krant in aanmerking te komen. Vermeld bij de foto om welk team van welke vereniging het gaat, in welke klasse het kampioenschap is behaald en eventuele andere bijzonderheden die ertoe doen, bijvoorbeeld de namen van de sporters die op de foto zijn afgebeeld. In de rubriek is ruimte voor een begeleidende tekst van ongeveer 150 woorden. Alle inzendingen die aan bovengenoemde criteria voldoen, zullen worden geplaatst. Natuurlijk komen niet alleen teams, maar ook individuele sporters in aanmerking voor plaatsing.

Binnenkort gaat de serie van start in de krant én op de website. We gaan ermee door totdat alle ingestuurde kampioensfoto’s aan bod zijn gekomen.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.