Trendy lunch

© HSPublicity

Het ontwerp van de lunchboxen van het Spaanse Omami is onlangs beloond met een Red Dot Design Award. De doosjes zijn er in vijf smakelijke kleuren: perzikoranje, pretty pink, limoengroen, fris turquoise en paars. Een fris contrast met de witte deksels. Een brede elastische band in de kleur van de dozen maakt het design compleet.

De trendy brooddozen zijn gemaakt van kunststof. De dubbelwandige deksel is luchtdicht om de inhoud optimaal vers te houden. Er is keuze uit een vierkant en een rechthoekig model. De dozen kunnen zowel in de ijskast als in de vriezer, mogen in de vaatwasser en zelfs in de magnetron voor wie zichzelf op een warme lunch trakteert.

Helemaal af is het plaatje wanneer de lunchbox meegenomen wordt in een modieuze tas van Omami. Qua kleur passen de tassen perfect bij de lunchdozen. Ze zijn er in fuchsia, turquoise, lila, groen, zwart en oranje met een ton-sûr-ton biesafwerking. De hippe tassen zijn gemaakt van elastisch neopreen; zacht en beschermend. En bovendien thermisch isolerend, zodat óók een blikje fris, een wijntje of juist iets warms goed op temperatuur blijft.

Omami is verkrijgbaar voor prijzen vanaf 13,50 euro (lunchbox) en 24,90 euro (tas).

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.