Veel publiek bij start van Kraakman

Michiel Snik
Middenmeer

De opening van de nieuwe vestiging van machineleverancier Kraakman Perfors op Agriport in Middenmeer is niet bepaald stilletjes verlopen.

Vele honderden belangstellenden kwamen vanaf donderdag tot en met zaterdag het bedrijf dat zowel landbouw-, als tuin-, park- en golfmachines verkoopt, bekijken. Ook konden machines worden getest. De jeugd vermaakte zich onder meer met op afstand bestuurbare speelgoed tractoren.

De toeloop was zo groot dat bezoekers bij andere bedrijven moesten parkeren en met een pendeldienst werden opgehaald.

Met name loonwerkers en andere medewerkers in de agrarische sector kwamen een kijkje nemen. Algemeen directeur Ernst Knaapen toonde zich zeer tevreden over het verloop van de open dagen.

Kraakman is gespecialiseerd in machines voor landbouw, veehouderij, akkerbouw, bollenteelt, groenteteelt, tuin, park en golfsport.

Op de nieuwe locatie heeft het bedrijf nu een grote showroom met een uitgebreid programma aan machines voor particuliere en professionele klanten. Ook beschikt de onderneming hier over een compleet ingericht magazijn en een werkplaats om service te verlenen aan de diverse machines.

,,Daarnaast zullen wij met een volledig uitgeruste servicewagen beschikbaar zijn om op locatie machines te kunnen repareren’’, meldt woordvoerder Karel Wijker.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.