Met 25% korting naar Holland Food & Flowers

1 / 5
oplage nhd nhd

Van 24 februari t/m 3 maart vindt het Holland Food & Flowers plaats in Bovenkarspel.

Holland Food & Flowers Wilt u weten hoe spruitjes, tomaten, bloemkolen of andere groenten groeien? Of wilt u bloemen plukken in een pluktuin en al die smaken die Noord-Holland rijk is proeven? Beleef het bij Holland Food & Flowers waar de producten die u kent uit de supermarkt en bloemenwinkels tot leven komen.

Bloemen, bloemen en bloemen!Ontdek waar Noord-Holland groot in is. De hele wereld komt naar Nederland toe om onze tulpen te bewonderen. De bloementuin met de meest bijzondere bolbloemen en andere sierteeltproducten is een feest van geur en kleur. Een oneindig oogstrelend tafereel met miljoenen tulpen, narcissen, irissen, krokussen en vrolijke voorjaarsbloeiers.

Van 24 februari t/m 3 maart vindt Holland Food & Flowers plaats in Bovenkarspel. Kijk voor meer informatie op www.hollandfoodandflowers.nl.

Korting voor abonnees!Lezers van het Noordhollands Dagblad kunnen met 25% korting naar Holland Food & Flowers. Op vertoon van de advertentie uit de krant (klik hier) kunt u bij de kassa met €4,- korting uw entree afrekenen.

Deze advertentie is geldig voor maximaal 2 personen. De reguliere toegangsprijs is €15,- voor volwassenen.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.