Tol nagenoeg rond met FC Volendam

VOLENDAM

Kees 'Pier' Tol kan bij FC Volendam een contract tekenen voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. De aanvaller van de plaatselijke zaterdagamateurs voert woensdag een afrondend gesprek met de clubleiding. ,,Het ziet er goed uit'', aldus de 23-jarige Tol.

Arie Obdam, technisch coördinator van de profclub, beaamt dat de onderhandelingen met Tol in de afrondende fase zijn beland. ,,Als er geen gekke dingen meer gaan gebeuren, verwacht ik dat het rond komt'', aldus Obdam, die vorige week samen met voorzitter Henk Kras al een eerste gesprek met de aanvaller voerde.

Ook de nieuwe Volendam-trainer Gert Kruys zat al aan de tafel met de topscorer van de plaatselijke hoofdklasser. Tol zegt aan beide gesprekken een goed gevoel te hebben overgehouden. ,,Ik wil en krijg een eerlijke kans, en ga keihard aan de slag om te slagen bij Volendam.''

De transfer van Tol is voor Zwaluwen'30 een flinke streep door de rekening. De Hoornse zaterdaghoofdklasser, die nog kans maakt op promotie naar de topklasse, had de Volendammer al vastgelegd voor volgend seizoen, maar vist nu dus achter het net.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen