Lieve mensen in de watten leggen

anna paulowna

Iedereen kent ze wel: oprechte, bescheiden mensen die altijd voor anderen klaar staan en daar niets voor terug verwachten. Die wekelijks anderen helpen zonder daarmee op de voorgrond te willen treden. De Schager Courant wil die mensen belonen als dank voor hun trouwe dienst. Lex en Susan Kroon van de kapsalon/schoonheidssalon Hair & Beauty in Anna Paulowna helpen graag mee. In de week voor kerst hebben zij een avond vrijgehouden waarop deze noeste vrijwilligers met zachte hand onder handen worden genomen.

,,Bijna alles is mogelijk'', zegt Lex. ,,Knippen, wassen, kleuren, haarmaskertje, gezichtsbehandeling. Net wat de mensen zelf willen. We leggen ze in de watten. Of ze nou een complete make-over of een ontspannende avond willen.''

De bedoeling is dat de mensen die zo'n fijne avond verdienen, door anderen worden aangemeld bij de redactie. Dan kan door een e-mail te sturen naar redactie.sc@nhd.nl. Zet in dat mailtje naam, adres en telefoonnummer van degene die het verdient, plus de eigen gegevens. Want dan kunnen we nog even terugbellen.

Heel belangrijk is natuurlijk dat we in de e-mail lezen waarom deze persoon een verwenbehandeling verdient. Op basis van die uitleg maakt de redactie een selectie. Van de avond zelf wordt een verslag met foto's gemaakt voor publicatie in deze krant.

De sluitingsdatum voor de inzendingen ligt op donderdag 9 december.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.