Schager Courant wil kerstpakketten voor voedselbank

Schager Courant wil kerstpakketten voor voedselbank

Schager Courant wil kerstpakketten voor voedselbank

Redacteur Schagen
schagen

Dubbele sinterklaascadeaus? Kerstpakket over? Of houdbare levensmiddelen (en andere spullen) uit die geste van de baas niet nodig? Breng ze tussen 10 en 28 december bij de Schager Courant! De redactie houdt een inzamelingsactie voor de voedselbank.

De Schager Courant, gevestigd op het adres Rensgars 3 in Schagen, wordt doordeweeks op kantoortijden (9-16 uur) ingezet als inleverpunt voor de Voedselbank Kop van Noord.

De bedoeling is de ingezamelde cadeaus, kerstpakketten en levensmiddelen op de laatste dag van 2012 aan de vrijwilligers van de voedselbank te overhandigen.

Zodat haar 260 cliënten (150 volwassenen, 110 kinderen) in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen, Zijpe en Harenkarspel met wat voorraad het nieuwe jaar in kunnen.

Cadeaus die bij de krant worden ingeleverd, moeten zijn ingepakt en voorzien van voor wie ze bedoeld zijn: man, vrouw, jongen of meisje plus leeftijdscategorie (0-5, 5-10, 10-15 jaar, etc).

Niet lang houdbare levensmiddelen zoals zuivel, fruit, eieren en vlees kunnen niet bij de krant worden ingeleverd. Producenten en ondernemers mogen ze evengoed aanbieden. De redactie maakt dan afspraken voor aflevering.

Doneren of schenken aan dit goede doel kan ook via de Schager Courant. Stuur in dat geval een mailtje met naam, telefoonnummer en uw bijdrage naar redactie.sc@nhd.nl of bel 0224-224438.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.