Muzikale wandeling langs tuinen in Oosterleek

Ron Amesz

Er zit muziek in de tuinen van Oosterleek. Althans, komende zondag worden acht tuinen in het dorp gebruikt als podium voor optredens. Bij eventuele regen worden de concertjes naar binnen verplaatst, in schuur, tuinhuis of dars.

Tussen 14 en 17 uur wordt door verschillende muzikanten en groepen optredens verzorgd. Een optreden duurt steeds maximaal een half uur, waarna publiek twintig minuten de tijd heeft een volgend adres te bezoeken.

Op adres Oosterleek 3 speelt Simply Green, op nummer 6 speelt The Clue en Masja & Bert verzorgen een optreden op nummer 10. Een deur verder, op nummer 11, wordt het muzikale programma ingevuld door Voice Over en de bekende folkgroep Unicorn speelt op nummer 15. Robert en Henk treden op in de tuin van nummer 18 en Ad Goossens is op nummer 24 te zien en te horen. Ace and the Kings speelt in de tuin aan de Lekerweg 2.Van der Gulik

Na afloop gaan alle muzikanten naar Herbergh 't IJsselmeer voor een gezamenlijke maaltijd. Toeschouwers kunnen hier ook aanschuiven na reservering via tel. 0229-503150.

Een dag eerder presenteert Herbergh 't IJsselmeer op eigen terras een midzomeravondconcert van Niels van der Gulik & Band. Dit optreden begint om 20.30 uur. Er zijn hiervoor nog enkele kaarten beschikbaar.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.