Tip: Loop mee met de Langste Snertwandeling van Nederland

Ron Amesz

Buiten kun je wolkjes blazen. Sneeuw dwarrelt uit de hemel op de kale bomen en het bos ziet er sprookjesachtig uit. Binnen brandt de open haard en op het fornuis pruttelt een pan snert. Op zondag 15 januari 2012 opent Staatsbosbeheer het Snel-Weer-Naar-Binnenseizoen, de winter bij Staatsbosbeheer. Op diverse plekken kun je deelnemen aan snertwandelingen. Bij elkaar vormen ze De Langste Snertwandeling van Nederland. Doe mee en ga naar buiten. In de provincie Noord-Holland zijn geen wandelingen gepland.

Tijdens het Snel-Weer-Naar-Binnenseizoen is er niks beter dan buiten uitwaaien en daarna binnen weer opwarmen. Dat ontdek je het tijdens de Langste Snertwandeling van Nederland op zondag 15 januari 2012 tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Volwassenen betalen 12,50 euro en kinderen tot 12 jaar 10,00 euro.

Bijzonder is dat alle wandelingen verschillen. Zin om mee te doen? Je kunt op 14 locaties meelopen. Kijk op http://www.staatsbosbeheer.nl/snertwandeling voor een locatie bij jou in de buurt. Op de website vind je bij ’activiteiten’ nog veel meer info over wat er bij Staatsbosbeheer op het winterprogramma staat.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.