Meer Hoornse restaurants in GaultMillau

HOORN

Hoorn weet zichzelf goed op de culinaire kaart te zetten. Met drie nieuwkomers telt de stad nu vijf vermeldingen in de maandagavond gepresenteerde restaurantgids GaultMillau. Hoogste binnenkomer met veertien punten, op een schaal van twintig, is restaurant Van der Kroft.

Chef-kok Patrick van der Kroft en Tamara Houweling openden negen maanden geleden hun restaurant aan het West. ,,Je kunt wel begrijpen dat ik door het dolle heen ben met deze vermelding in de gids'', aldus Patrick, die ook maandagavond in Scheveningen de presentatie van de gids meemaakte. ,,Het was heel spannend en leuk om mee te maken. Vooral toen de gidsen werden uitgereikt, omdat je dan iedereen snel ziet bladeren om te lezen wat er over je geschreven wordt.''

Ook de restaurants Vis en Spijckers zijn nieuwkomers in de restaurantgids. Hendrickje Stoffels en Madame Cheung waren al bekenden van GaultMillau.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen