Winkel heeft periode voor het grijpen

Redacteur Schagen
Schagen

De voetballers van Winkel kunnen zich zondag, 26 januari, kronen tot kampioen in de tweede periode van de vierde klasse.

De ploeg die door een 3-1 overwinning op Schagen ten koste van Hugo Boys (3-3 bij SRC) doorschoof naar de tweede plek, is als enige na zes wedstrijden nog foutloos in de reeks. Die bij de buren van VZV kan worden bekroond met deelname aan de nacompetitie. Koploper Hollandia T liet het liggen bij WMC waar twee strafschoppen de eindstand bepaalden, 1-1.

Kleine Sluis moet ondertussen een afdeling hoger rekening houden met een stapje lager. JVC haalde aan de hand van fenomeen Patrick Beens drie punten op in Anna Paulowna. In dezelfde derde klasse belandde VIOS na de 1-2 nederlaag tegen Texel in een lastig parket waar het de kampioensaspiraties betreft.

In de persoon van Jaap Buter, zoon van Hollandia T en vader van eerste elftalspelers daar Jesper en Brian, heeft VIOS een nieuw hoofd jeugdopleiding aangetrokken. Buurman Buter is nu nog met succes actief in die functie bij Zeevogels in Egmond.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.