NHD Kerstwandeling

oplage nhd nhd

Op zondag 15 december organiseert het Noordhollands Dagblad een gezellige familiewandeling en kerstmarkt.

Familiewandeling en kerstmarktDe start- en finishlocatie is camping Geversduin in Castricum. Voor het hele gezin zijn er twee wandelroutes uitgezet, gecombineerd met een bezoek aan de kerstmarkt:

7,5 km (start: 11.30-13.30 uur)

15 km (start: 10.30-12.30 uur)

Tijdens uw wandeltocht in de Kennemerduinen wordt u omringd door de gezellige sfeer van Kerstmis. Voor en na de wandeling kunt u een bezoek brengen aan de sfeervolle kerstmarkt op camping Geversduin. Tijdens een rondje over de markt geniet u onder andere van diverse koren en een echte kerstman. Ook voor de jonge wandelaars zijn er volop activiteiten op de camping.

Prijs Het deelnamebedrag is:€ 7,50 p.p. voor abonnees€ 10,50 p.p. voor niet-abonnees€ 3,50 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar (incl. eigen deelnametasje)

Deelname is inclusief koffie of thee bij aankomst, een versnapering tijdens en na de wandeling, een routebeschrijving en een kleine attentie. Op camping Geversduin kunt u vrij parkeren.

Voor deze wandeling dient u in het bezit te zijn van een PWN Duinkaart. Deze kunt u samen met uw bestelling aanschaffen voor € 1,70.

AanmeldenDe inschrijving voor de Kerstwandeling is gesloten. U ontvangt voor 12 december uw bevestigingsbrief.

LocatieKennemer Duincamping GeversduinBeverwijkerstraatweg 2051901 NH Castricum

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.