Mercedes-Benz A-Klasse opent aanval

Mercedes-Benz is duidelijk: de nieuwe vijfdeurs hatchback is ontworpen om in het premium C-segment de aanval te openen en een rol van betekenis te spelen. De A-Klasse heeft een dynamische uitstraling, een sportief getint interieur en een torenhoog kwaliteitsniveau.

Ook is de ‘baby-Benz’ voorzien van een reeks veiligheidsvoorzieningen, waarvan enkele uniek zijn in dit segment.

De A 200 BlueEfficiency en A 220 CDI sturen fantastisch, maar voelen minder sportief dan de buitenzijde doet vermoeden. Dat komt doordat het voor Mercedes-Benz kenmerkende comfort zonder meer aanwezig is.

De A 250 Sport heeft een heel ander karakter. Deze versie is door AMG onder handen genomen, is keihard geveerd en stuurt nóg scherper. Ook de wegligging is fenomenaal voor een voorwielaangedreven auto. Welke A-Klasse de koper ook kiest, hij heeft een onderscheidende auto die bovendien boordevol karakter zit. Op dit gebied maakt Mercedes-Benz echt een statement. Deze auto is van wereldklasse en moet BMW en Audi slapeloze nachten bezorgen. De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse staat vanaf half september in de showroom voor prijzen vanaf 28.995 euro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.